Subvencions municipals

 

Normativa vigent sobre subvencions

Consulta del marc legal que determina el procediment i règim jurídic per a la tramitació i atorgament de subvencions.


Informació sobre les subvencions

Amb la finalitat d'assegurar la transparència i l'accés públic, a través d'aquesta pàgina de la Seu electrònica municipal es difon la informació relativa a les subvencions atorgades, documentació relacionada, i altra informació útil de tipus general.


Convocatòries 2017

  • Subvencions destinades al foment de projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi (presentació de sol·licituds: del 19 d'abril al 24 de maig de 2017, ambdós inclosos)
  • Subvencions adreçades a l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament, promoguts per oenagés i entitats solidàries locals en països del Sud, amb la finalitat de promoure el desenvolupament humà sostenible, amb l'eradicació de la pobresa i el combat contra les desigualtats ( presentació de sol·licituds: del 19 d'abril al 24 de maig de 2017, ambdós inclosos)

 

Tràmits, documentació i impresos

Bases d'atorgament de subvencions adreçades al foment de projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social desenvolupats durant 2017. Publicades al BOP en data 7 d'abril de 2017.

► Sol·licitud de subvenció per a projecte, activitats o serveis

► Sol·licitud de subvenció per a projectes de cooperació

► Presentació de justificació de subvencions atorgades per l'Ajuntament de Terrassa

 Bases específiques, en règim concurrència competitiva, adreçades a la millora i adequació de locals estables d'entitats sense afany de lucre, any 2017. Publicades al BOP en data 7 de setembre de 2017.

► Sol·licitud de subvencions per a la millora i adequació de locals estables d'entitats sense afany de lucre (termini de presentació de sol·licituds del 19 de setembre fins el 17 d'octubre, ambdós inclosos)

Bases específiques, en règim de concurrència no competitiva, destinades a l'execució d'obres d'accessibilitat a establiments comercials, any 2017. Publicades al BOP en data 7 de setembre de 2017.

► Sol·licitud de subvencions per a l'execució d'obres d'accessibilitat a establiments comercials (termini de presentació de sol·licituds del 20 de setembre fins el 30 d'octubre, ambdós inclosos)

 

Subvencions atorgades per l'Ajuntament

.  Subvencions atorgades l'any 2017

.  Subvencions atorgades l'any 2016

.  Subvencions atorgades l'any 2015

.  Subvencions atorgades l'any 2014

.  Subvencions atorgades l'any 2013

.  Subvencions atorgades l'any 2012

.  Subvencions atorgades l'any 2011