Subvencions municipals

Normativa vigent sobre subvencions

Consulta del marc legal que determina el procediment i règim jurídic per a la tramitació i atorgament de subvencions.


Informació sobre les subvencions

Amb la finalitat d'assegurar la transparència i l'accés públic, a través d'aquesta pàgina de la Seu electrònica municipal es difon la informació relativa a les subvencions atorgades, documentació relacionada, i altra informació útil de tipus general.

 

Convocatòries 2018

Subvencions per a la reforma d'habitatges buits destinats a lloguer social. Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 28 de maig al 15 d'octubre de 2018, ambdós inclosos)

 Subvencions per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) d'habitatges destinats a lloguer social . ⇒ Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 25 de maig al 15 d'octubre de 2018, ambdós inclosos)

Subvencions per dur a terme els Casals d'Estiu per part de les entitats de lleure educatiu de la ciutat que formen part de la Comissióde Casals . Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 16 al 18 de maig, ambdós inclosos.

Subvencions destinades al foment de projectes, activitats i serveis dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi. Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 28 de març al 27 d'abril, ambdós inclosos. Excepcionalment s'ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds fins el dia 4 de maig de 2018, inclòs)

Subvencions adreçades a l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament, promoguts per oenagés i entitats solidàries locals en països del Sud, amb la finalitat de promoure el desenvolupament humà sostenible, amb l'eradicació de la pobresa i el combat contra les desigualtats.  Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 28 de març al 27 d'abril, ambdós inclosos. Excepcionalment s'ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds fins el dia 4 de maig de 2018, inclòs)

Convocatòria del Concurs de Cartells de 8 de març de 2018 (Codi ARE3_012018).

El treballs s'hauran de lliurar a la seu de l'Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones, Ctra. de Montcada , 596 de Terrassa, fins el dia 9 de febrer de 2018, a les 14:30 h.

 

Convocatòries 2017

Subvencions destinades al foment de projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi (presentació de sol·licituds: del 19 d'abril al 24 de maig de 2017, ambdós inclosos)

  • Bases . Publicades al BOP en data 7 d'abril de 2017     
  • Decret de la Convocatòria. Publicat al BOP en data 18 d'abril de 2017.   Publicació    d'esmena al BOP en data 25 d'abril de 2017 

Subvencions adreçades a l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament, promoguts per oenagés i entitats solidàries locals en països del Sud, amb la finalitat de promoure el desenvolupament humà sostenible, amb l'eradicació de la pobresa i el combat contra les desigualtats ( presentació de sol·licituds: del 19 d'abril al 24 de maig de 2017, ambdós inclosos)

Subvencions adreçades a la millora i adequació de locals estables d'entitats sense afany de lucre (2017) ( presentació de sol·licituds del 19 de setembre al 17 d'octubre, ambdós inclosos )

Subvencions destinades a l'execució d'obres d'accessibilitat a establiments comercials (2017) ( presentació de sol·licituds del 20 de setembre al 30 d'octubre, ambdós inclosos )

Justificació de l'activitat, programa o projecte subvencionat

 Presentació de justificació de subvencions atorgades per l'Ajuntament de Terrassa  -  Sol·licitud

  • Notificació del Decret número 1651 de 28 de febrer de 2018, de l'Alcalde President: "Ampliació del termini de justificació de les subvencions atorgades en règim de concurrència competitiva adreçades a projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i d'interès social 2017."
  • Guia pas a pas per a la tramitació de la justificació  

 

Subvencions atorgades per l'Ajuntament

.  Subvencions atorgades l'any 2017

.  Subvencions atorgades l'any 2016

.  Subvencions atorgades l'any 2015

.  Subvencions atorgades l'any 2014

.  Subvencions atorgades l'any 2013

.  Subvencions atorgades l'any 2012

.  Subvencions atorgades l'any 2011

 

Com et podem ajudar?