Convocatòries subvencions de l'any 2019

 Subvencions per a la realització de projectes i activitats d'acció socioeducativa⇒ Sol·licitud - Presentació de sol·licituds:

Modalitat c) (casals d'hivern 2019):  del 21 de novembre al 4 de desembre de 2019, ambdós inclosos

 

 

⇒ Sol·licitud de beques de suport a la creació artística - BaumannLab (presentació de sol·licituds del 12 d'octubre al 22 de novembre, ambdós inclosos )

 

 

⇒ Sol·licitud de beques del Pla de formació en el lleure  (presentació de sol·licituds de l '1 al 31 d'octubre, ambdós inclosos )

 

⇒ Sol·licitud de beques de recerca per a estudiants de centres universitaris amb seu a Terrassa (presentació de sol·licituds del 18 de juliol al 30 de setembre de 2019, ambdós inclosos )

 

 Subvencions per a la realització de projectes i activitats d'acció socioeducativa⇒ Sol·licitud - Presentació de sol·licituds:

Modalitats a) i b), fins el 28 de juny de 2019

Modalitat c): fins el 17 de juny de 2019

Ampliació del termini per a la presentació de sol·licituds fins el dia 12 de juliol de 2019, inclòs. Decret núm 6034/2019, de 2 de juliol

 

Subvencions per dur a terme els Casals d'Estiu per part de les entitats de lleure educatiu de la ciutat que formen part de la Comissió de Casals . Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 27 de març al 26 d'abril de 2019, ambdós inclosos.

 

Subvencions adreçades a la millora i adequació de locals estables d'entitats sense afany de lucre 

 

Subvencions per a projectes d'Ajuda Humanitària. Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 24 de gener al 31 de desembre de 2019, ambdós inclosos)

 

Subvencions adreçades a l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament, promoguts per oenagés i entitats solidàries locals en països del Sud, amb la finalitat de promoure el desenvolupament humà sostenible, amb l'eradicació de la pobresa i el combat contra les desigualtats.  Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 7 de gener a l'1 de febrer de 2019, ambdós inclosos.)

 

Subvencions destinades al foment de projectes, activitats i serveis dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi. Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 7 de gener a l'1 de febrer de 2019, ambdós inclosos) 

Decret de la convocatòria 

- Fitxes de les línies específiques , segons àmbit del projecte

- Decret que esmena un error material en les fitxes de les línies específiques dels àmbits de Cultura i Esports

 

Convocatòria del Concurs de Cartells de 8 de març de 2019 (Codi ARE3_072018).

 

El treballs s'hauran de lliurar presencialment a l'oficina d'atenció ciutadana de l'Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones, Ctra. de Montcada , 596 de Terrassa, del 3 de desembre de 2018 al  8 de gener de 2019, ambdós inclosos.

 

Com et podem ajudar?