Convocatories Subvencions de l'any 2018

 Subvencions per a la realització de projectes i activitats d'acció socioeducativa - Modalitat c⇒ Sol·licitud 

- Decret de la convocatòria

 

Sol·licitud de beques del Pla de formació en el lleure  (presentació de sol·licituds de l '1 al 31 d'octubre, ambdós inclosos )

 

Sol·licitud de beques de recerca per a estudiants de centres universitaris amb seu a Terrassa (presentació de sol·licituds del 28 de setembre al 17 d'octubre, ambdós inclosos )

 

Sol·licitud de beques de suport a la creació artística - BaumannLab (presentació de sol·licituds del 10 de setembre al 16 de novembre, ambdós inclosos )

 

Subvencions adreçades a la millora i adequació de locals estables d'entitats sense afany de lucre ( presentació de sol·licituds del 24 de setembre al 22 d'octubre, ambdós inclosos )

Subvencions per a la realització de projectes i activitats d'acció socioeducativa. Sol·licitud - Presentació de sol·licituds:

Modalitats a) i b), fins el 25 de juliol de 2018

Modalitat c): del 14 al 18 de juliol de 2018, ambdós inclosos, 

 

 

Subvencions per a projectes d'Ajuda Humanitària. Sol·licitud (Presentació de sol·licituds de l'11 de juliol al 31 de desembre de 2018, ambdós inclosos)

 

Subvencions per a la reforma d'habitatges buits destinats a lloguer social. Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 28 de maig al 15 d'octubre de 2018, ambdós inclosos)

 

 Subvencions per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) d'habitatges destinats a lloguer social . ⇒ Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 25 de maig al 15 d'octubre de 2018, ambdós inclosos)

 

Subvencions per dur a terme els Casals d'Estiu per part de les entitats de lleure educatiu de la ciutat que formen part de la Comissióde Casals . Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 16 al 18 de maig, ambdós inclosos.

 

Subvencions destinades al foment de projectes, activitats i serveis dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi. Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 28 de març al 27 d'abril, ambdós inclosos. Excepcionalment s'ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds fins el dia 4 de maig de 2018, inclòs)

 

Subvencions adreçades a l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament, promoguts per oenagés i entitats solidàries locals en països del Sud, amb la finalitat de promoure el desenvolupament humà sostenible, amb l'eradicació de la pobresa i el combat contra les desigualtats.  Sol·licitud (Presentació de sol·licituds del 28 de març al 27 d'abril, ambdós inclosos. Excepcionalment s'ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds fins el dia 4 de maig de 2018, inclòs)

 

Convocatòria del Concurs de Cartells de 8 de març de 2018 (Codi ARE3_012018).

El treballs s'hauran de lliurar a la seu de l'Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones, Ctra. de Montcada , 596 de Terrassa, fins el dia 9 de febrer de 2018, a les 14:30 h.

 

Com et podem ajudar?