Requeriments tècnics

Navegadors suportats

En el següent quadre es mostren les configuracions de navegadors i sistemes operatius suportades:

Navegador / Sistema Operatiu   Windows(*) Linux
Internet Explorer (7, 8, 9, 10, 11, Edge) Si --
Mozilla Firefox Si Si
Chrome Si  Si
Safari -- --

Navegadors en sistemes operatius mòbils (Android, iOS) no estan suportats.

(*) Versions de windows suportades: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 i superiors, Windows Server 2003, Windows Server 2008 i superiors

Configuració dels navegadors

La Seu Electrònica necessita de l'ús de javascript, cookies i java per diferens usos, com accedir a "La meva carpeta", controls i ajudes en els tràmits i la signatura electrònica.

Per saber com estan habilitats aquests elements al vostre ordinador comproveu les característiques del vostre equip.

A continuació s'explica com activar cada un d'aquests elements per Firefox, Internet Explorer i Chrome/Chromium.

a) Firefox

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies Habilitades per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)

b) Internet Explorer

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies Per deshabilitar-les, anar a Eines -> Opcions d'Internet -> Privadesa, aqui moveu amunt o avall el control per permetre més/menys galetes o piqueu a "Avançats" per més detall.

c) Chrome

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies

Habilitades per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)

Per signar tràmits electrònicament amb certificat

Hi ha alguns tràmits que necessiten d'una signatura amb un certificat digital.

Per a dur a terme aquesta signatura necessitareu tenir instal·lat Java al vostre ordinador.

Enllaços d'interès: