Requeriments tècnics

Navegadors suportats

En el següent quadre es mostren les configuracions de navegadors i sistemes operatius suportades:

Navegador / Sistema Operatiu   Windows(*) Linux MacOS
Internet Explorer (7, 8, 9, 10, 11, Edge) Si -- --
Mozilla Firefox Si Si Si
Chrome Si  Si  --
Safari -- -- Si

D'altres navegadors, com Opera i Internet Explorer sobre MacOS o treballs amb màquines virtualitzades no estan completament suportats o poden donar algun resultat inesperat.

Navegadors en sistemes operatius mòbils (Android, iOS) no estan suportats.

(*) Versions de windows suportades: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008 i superiors

Configuració dels navegadors

La Seu Electrònica necessita de l'ús de javascript, cookies i java per diferens usos, com accedir a "La meva carpeta", controls i ajudes en els tràmits i la signatura electrònica.

Per saber com estan habilitats aquests elements al vostre ordinador comproveu les característiques del vostre equip.

A continuació s'explica com activar cada un d'aquests elements per Firefox, Internet Explorer i Chrome/Chromium.

a) Firefox

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies Habilitades per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)

b) Internet Explorer

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies Per deshabilitar-les, anar a Eines -> Opcions d'Internet -> Privadesa, aqui moveu amunt o avall el control per permetre més/menys galetes o piqueu a "Avançats" per més detall.

c) Chrome

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies

Habilitades per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)

Per signar tràmits electrònicament amb certificat

Hi ha alguns tràmits que necessiten d'una signatura amb un certificat digital.

Per a dur a terme aquesta signatura necessitareu tenir instal·lat Java al vostre ordinador.

Podeu veure més informació en aquest enllaç.

Per veure arxius en format pdf

Per visualitzar els documents generats o disponibles en aquest web necessiteu un programa per llegir arxius en format pdf.

• En cas que utilitzeu el sistema Windows o Macintosh podeu usar el programa Acrobat Reader (descarregar).
  • En cas que useu Linux, podeu usar kpdf, okular o evince, per exemple.

Nota: Per pdfs signats electrònicament (comprovants, volants, etc...) necessiteu una versió 7.0 o superior de l'Acrobat, per documents no signats electrònicament podeu treballar amb versions anteriors.

Per veure vídeos d'ajuda

Per poder veure els vídeos de la Seu us heu d'assegurar que el vostre navegador té instal·lat el reproductor de vídeos d'Adobe, que funciona a la majoria de navegadors. Si no el teniu us el podeu descarregar gratuïtament i instal·lar-lo fàcilment.