Requeriments tècnics

Navegadors suportats

En el següent quadre es mostren les configuracions de navegadors i sistemes operatius suportades:

Navegador / Sistema Operatiu   Windows(*) Linux MacOS
Internet Explorer (7, 8, 9, 10, 11) Si -- --
Firefox 3.5 o superiors, fins la versió 51. Si Si Si
Firefox 52 i superiors Si (sense certificat) Si (Sense certificat) --
Chrome Si (sense certificat) Si (Chromium, sense certificat) --
Safari -- -- Si

D'altres navegadors, com Opera i Internet Explorer sobre MacOS o treballs amb màquines virtualitzades no estan completament suportats o poden donar algun resultat inesperat.

Navegadors en sistemes operatius mòbils (Android, iOS) no estan suportats.

(*) Versions de windows suportades: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008 i superiors

Configuració dels navegadors

La Seu Electrònica necessita de l'ús de javascript, cookies i java per diferens usos, com accedir a "La meva carpeta", controls i ajudes en els tràmits i la signatura electrònica.

Per saber com estan habilitats aquests elements al vostre ordinador comproveu les característiques del vostre equip.

A continuació s'explica com activar cada un d'aquests elements per Firefox, Internet Explorer i Chrome/Chromium.

a) Firefox

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies Habilitades per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Java

No està activat per defecte.
Windows
Per validar que està instal·lat a l'ordinador, anar a Tauler de Control -> Java, a la pestanya Java, fer clic a View i mirar si està habilitat (enabled).
Per instal·lar-lo, aneu a la i seguiu les instruccions.
Per habilitar-lo al vostre navegador, mireu l'ajuda de mozilla

Nota important:

A partir de la seva versió 52 publicada el 07/3/2017, Firefox ha deixat de donar suport, entre d'altres, a l'execució  d'applets java al navegador.

Per tant, degut a l'ús que fa la Seu Electrònica de java per la identificació i signatura amb certificat digital, no podreu utilitzar Firefox, si disposeu de la versió 52 o superior, per aquesta finalitat.

Podeu veure més informació al respecte a la web de Firefox.

b) Internet Explorer

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies Per deshabilitar-les, anar a Eines -> Opcions d'Internet -> Privadesa, aqui moveu amunt o avall el control per permetre més/menys galetes o piqueu a "Avançats" per més detall.
Java Windows
Per validar que està instal·lat a l'ordinador, anar a Tauler de Control -> Java, a la pestanya Java, fer clic a View i mirar si està habilitat (enabled).
Per instal·lar-lo, aneu a la i seguiu les instruccions.

c) Chrome

Javascript   Habilitat per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Cookies Habilitades per defecte (instruccions per habilitar/deshabilitar)
Java

Nota important:

A partir del 16/4/2015, Google ha deixat de donar suport, entre d'altres, a l'execució  d'applets java a Chrome.

Per tant, degut a l'ús que fa la Seu Electrònica de java per la identificació i signatura amb certificat digital, no podreu utilitzar Google Chrome per aquesta finalitat.

Podeu veure més informació al respecte a la web de java.

Per veure arxius en format pdf

Per visualitzar els documents generats o disponibles en aquest web necessiteu un programa per llegir arxius en format pdf.

• En cas que utilitzeu el sistema Windows o Macintosh podeu usar el programa Acrobat Reader (descarregar).
  • En cas que useu Linux, podeu usar kpdf, okular o evince, per exemple.

Nota: Per pdfs signats electrònicament (comprovants, volants, etc...) necessiteu una versió 7.0 o superior de l'Acrobat, per documents no signats electrònicament podeu treballar amb versions anteriors.

Per veure vídeos d'ajuda

Per poder veure els vídeos de la Seu us heu d'assegurar que el vostre navegador té instal·lat el reproductor de vídeos d'Adobe, que funciona a la majoria de navegadors. Si no el teniu us el podeu descarregar gratuïtament i instal·lar-lo fàcilment.

Com et podem ajudar?

INFORMACIÓ EN UN "CLIC"

Verificació de documents signats digitalment