Preguntes més freqüents

Per què surt un cadenat en connectar-me a aquest web?

Per protegir les dades i garantir la privacitat de les mateixes, l'accés als tràmits es fa, mitjançant un protocol segur, a un servidor autenticat. Quan el navegador detecta això, ens ho mostra de manera gràfica afegint el dibuix d'un cadenat a l'adreça.


Amb quins navegadors puc treballar?

Vegeu l'apartat de Navegadors dels Requeriments tècnics

 

Què puc fer si el meu ordinador NO reconeix el clauer idCAT?

A la plana de l'IdCAT s'explica com instal·lar el clauer idCAT en diversos sistemes operatius.

 

Problemes amb la signatura

 

No es carrega l'applet de signatura

Quan arribeu a la plana de signatura, s'ha de carregar un petit programa que és el què us permet signar, però a vegades la plana mostra un missatge en comptes de permetre signar.

  •  
  • Error de càrrega:Si la plana us indica en un quadre gris que hi ha hagut un error en la càrrega de l'applet, vol dir que aquest programet no s'ha pogut carregar del tot, proveu a recarregar la plana de nou (icona "Recarregar", tecla F5 o bé majúscules+F5).
  •  
  • Avís de seguretat/no es veu el botó: Algunes atualitzacions de navegador desactiven el java per diferents motius, per activar-lo de nou seguiu les instruccions d'activació de Java als navegadors.

Si tot i així no podeu executar la signatura podeu fer una comprovació del vostre equip accedint a la pàgina de Test de signatura  

 

Problema de seguretat de Java

Degut a les actualitzacions de Java, a vegades no es permet l'execució del programa que permet signar i surt un avís de seguretat.
Per adreçar-ho, cal afegir una indicació de seguretat, a Requeriments s'explica com fer-ho.

 

No troba certificats

Si la plana us indica en un quadre gris que no s'ha trobat cap certificat (cal un certificat electrònic per signar), vol dir que potser heu tret el clauer usb o la targeta amb certificat que tenieu posada a l'ordinador. Torneu a posar-la i recarregueu la plana.
Comproveu també que veieu els certificats al vostre navegador.

 

Com et podem ajudar?
ATENCIÓ AL CIUTADÀ