Informació sobre pagaments en línia

Com funciona el procés de pagament?

Els passos que cal seguir són els següents:

 

1. Anar a la pàgina de pagaments

2. Entrar les dades del rebut (referència, identificació i import)

3. Comprovació de les dades entrades (la pàgina presenta la descripció del tribut que s'ha de pagar)

4. Entrada de les dades de la targeta (número de la targeta, el mes i l'any de caducitat). Aquestes dades són només conegudes per l'entitat financera i la persona usuària, l'Ajuntament no en té coneixement.

5. Entrar el PIN o les claus addicionals (diferents de l'habitual PIN) al moment de fer el pagament, això és per incrementar la seguretat de l'operació.

  1.       En cas que no les conegueu poseu-vos en contacte amb la vostra entitat financera.


Fets aquests passos, el tribut es pot donar com a pagat.

En cas de no voler pagar el tribut, es pot abandonar el procés de pagament en qualsevol cas pitjant el botó 'Tornar a l'índex' de la columna de menús.

L'aplicació genera una pàgina de resposta que informa del resultat de l'operació. Si no hi ha hagut cap problema, es mostren una sèrie de dades que permeten la identificació única del pagament que s'acaba de fer, i que serveixen de comprovant del pagament (amb efectes alliberatoris) davant de l'Ajuntament de Terrassa.

Al quadre inferior podeu veure quin és el procediment de forma gràfica:

 

On són les dades necessàries per al pagament?

Les dades que necessiteu per fer un pagament estan al document de pagament (notificació) que us ha fet arribar l'Ajuntament, dins d'un requadre (a la part inferior dreta del paper, normalment). Les que necessitareu són les que venen indicades com  a referència, identificació i import.

A la imatge podeu veure on estan situades les dades que es demanen:

 

Quines targetes es poden fer servir?

Mastercard, Maestro, Visa i Visa Electrón. 

 

Quina seguretat hi ha en el procés?

El procés es fa a través d'un protocol segur tant a l'hora d'entrar les dades del rebut com quan s'entren les dades de la targeta de crèdit/dèbit, de manera que tota la informació viatja sempre xifrada per la xarxa.

A més, l'Ajuntament no emmagatzema en cap moment les dades de la targeta de crèdit/dèbit, que només són conegudes per la persona usuària i per la seva entitat financera.

 

Identificació del pagament

Cada operació (cada pagament) s'identifica amb una clau única que es dóna a la persona usuària en finalitzar el procés, i que serveix de comprovant del pagament realitzat, tant davant de l'entitat financera com de l'Ajuntament de Terrassa.

 

Política de devolucions

Només es procedirà a la devolució de l'import satisfet en els casos i terminis previstos en la Llei General Tributària i altra normativa relacionada, pel que fa a motius d'impugnació de liquidacions i devolució d'ingressos.

Com et podem ajudar?
ATENCIÓ AL CIUTADÀ