Identificació a la Seu

Com identificar-se en aquest web?

Per identificar-vos heu de pitjar l'enllaç "Identifiqueu-vos" que hi ha a la part superior de totes les pàgines o bé al mòdul d'identificació dels perfils Ciutadà, Professionals i Empreses i Associacions, entitats i col·lectius.

Quan accediu a través d'aquest enllaç se us obrirà una pantalla on es mostraran els diferents certificats instal·lats al vostre navegador, dels quals n'heu d'escollir un dels acceptats per l'Agència Catalana de Certificació.

Si el certificat és vàlid, es mostrarà el vostre nom i cognoms a la part superior del web, en el lloc on es mostrava l'enllaç "Identifiqueu-vos", i un botó per "desconnectar" (tancar la sessió com usuari validat). Ara ja us heu identificat i podeu accedir a "La meva carpeta" per consultar les vostres dades. També podeu realitzar gestions signades electrònicament a través dels formularis del web.

Com tancar la sessió identificada?

Per tancar la sessió només heu de pitjar el botó "Desconnecteu" de la part superior de la pàgina, que us portarà a una altra pàgina on es demana la confirmació d'aquesta desconnexió. Una vegada confirmada la desconnexió deixeu d'estar identificats davant del web de l'Ajuntament.

Com et podem ajudar?

INFORMACIÓ EN UN "CLIC"

Verificació de documents signats digitalment