Identificació a la Seu

Com identificar-se en aquest web?

Per identificar-vos heu de pitjar l'enllaç "La meva carpeta" que hi ha a la part superior de totes les pàgines o bé al intentar fer un tràmit que requereixi identificació.

Quan accediu a través d'aquest enllaç se us obrirà una pantalla de l'AOC on se us demana el mètode que voleu triar per identificar-vos: IDCatMobil, Certificat, o cl@ve. En cas de que seleccioneu la opció del certificat, se us mostraràn els certificats instal·lats al vostre navegador, dels quals n'heu d'escollir un dels acceptats per l'Agència Catalana de Certificació.

Si el certificat és vàlid, es mostrarà el vostre nom i cognoms a la part superior del web, en el lloc on es mostrava l'enllaç "La meva carpeta", i un botó per "desconnectar" (tancar la sessió com usuari validat). Ara ja us heu identificat i podeu accedir a "La meva carpeta" per consultar les vostres dades. També podeu realitzar gestions signades electrònicament a través dels formularis del web.

Com tancar la sessió identificada?

Per tancar la sessió només heu de pitjar el botó amb el símbol de sortir de la part superior de la pàgina, que us portarà a una altra pàgina on es demana la confirmació d'aquesta desconnexió. Una vegada confirmada la desconnexió deixeu d'estar identificats davant del web de l'Ajuntament.