Signatura amb certificat digital

Determinats tràmits, per la seva complexitat i legislació, no es poden fer amb sistemes com IdCatmobil o [email protected], i s'han de fer amb certificat al necessitar d'una signatura digital generada per aquest certificat.

 

Per polítiques de seguretat, cada vegada hi ha menys navegadors que accepten l'execució d'applets java, per això des de l'AOC s'ha canviat el mètode utilitzat per a la signatura de tràmits.

 

Fins ara, dins de la tramitació hi apareixía un botó per signar que llegia els certificats del vostre navegador i feia la signatura.

 

Ara, això ha canviat, i al signar el tràmit sereu redirigits cap a la web del signador de l'AOC.

 

 

En aquest web se us descarregarà un arxiu al vostre ordinador que haureu d'executar, i seleccionar el certificat amb el què voleu signar un cop us el demani.

 

Atenció: Pot ser que us demani permís per poder descarregar i executar l'arxiu perquè el navegador no se'n refiï, heu d'acceptar la descàrrega o "conservar" l'arxiu per poder executar-lo.

 

 

Un cop l'hagueu executat fent doble click sobre l'arxiu descarregat, la pàgina de l'AOC canviarà i sereu redirigits un altre cop a la nostra pàgina on el tràmit quedarà registrat.

 

 

Compatibilitats:

Donem suport a l'execució del JNLP per a ser executat en els següents sistemes operatius:

  • Ubuntu - Versions 12.04 i superiors
  • Windows - Versions client Vista i superiors
  • Windows - Versions servidor Server2003 R2 i superiors
  • MAC OS X - Versions OS.X 10.9 i superiors

Per fer proves:

Pàgina del servei Signasuite

Com et podem ajudar?