Signatura amb certificat digital

Determinats tràmits, degut a la seva complexitat i legislació, no es poden fer amb sistemes com IdCatmobil o Cl@ve, i s'han de fer amb certificat al necessitar d'una signatura digital generada per aquest certificat.

 

Degut a que per polítiques de seguretat, cada vegada menys navegadors accepten l'execució d'applets java, des de l'AOC s'ha canviat el mètode utilitzat per a la signatura de tràmits.

 

Fins ara, dins de la tramitació hi apareixía un botó per signar que llegia els certificats del vostre navegador i feia la signatura.

 

Ara, això ha canviat, i al signar el tràmit sereu redirigits cap a la web del signador de l'AOC.

 

 

En aquest web se us descarregarà un arxiu al vostre ordinador que haureu d'executar, i seleccionar el certificat amb el què voleu signar un cop us el demani.

 

Atenció: Pot ser que us demani permís per poder descarregar i executar l'arxiu perquè el navegador no se'n refiï, heu d'acceptar la descàrrega o "conservar" l'arxiu per poder executar-lo.

 

 

Un cop l'hagueu executat fent doble click sobre l'arxiu descarregat, la pàgina de l'AOC canviarà i sereu redirigits un altre cop a la nostra pàgina on el tràmit quedarà registrat.

 

 

Compatibilitats:

Donem suport a l'execució del JNLP per a ser executat en els següents sistemes operatius:

  • Ubuntu - Versions 12.04 i superiors
  • Windows - Versions client Vista i superiors
  • Windows - Versions servidor Server2003 R2 i superiors
  • MAC OS X - Versions OS.X 10.9 i superiors

Per fer proves:

Pàgina del servei Signasuite

Com et podem ajudar?